Hasznos információk

Áruházunk úgy lett felépítve, hogy nálunk nem kell regisztrálni, mi nem akarjuk Önt ezzel terhelni. Csak a rendelés feladásakor szükséges egy pár fontos adat a pontos rendelés érdekében. Ön rendelés feladása nélkül is informálódhat termékeinkről. A termékek megtekintésére egy könnyen kezelhető menürendszer áll rendelkezésükre. Kezdőlapon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport helyes kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok találhatóak.

A webáruházban történt rendelés elküldésével Ön kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi és a vételárat illetve az esetleges szállítási díjakat az átvételkor készpénzben kifizeti. A weboldalon megjelenő árak bruttó árak, egy darab termékre vonatkoznak és szállítási költséget nem tartalmazzák.

A szerződés feltételeinek elfogadása az internetes áruház-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A rendelés feladásával a feltételek elfogadottnak minősülnek. A megrendelés akkor jön létre, amikor a vásárló a megrendelést végső formájában jóváhagyja. Érvényes rendelést Ön csak helyes szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel.

A webshop fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.

Rendelését bármikor a nap 0-24 órájában leadhatja.

NAGYON FONTOS: Színváltós termékeink esetében nem tudunk garanciát vállalni az egyenletes erősségű színváltásért, ugyanis ez nem rajtunk múlik, hanem az anyag gyártása során melyik részre milyen mennyiségű festék jutott. 

Fizetés módja: 

- Helyszínen készpénzben.

- Futárszolgálatnak készpénzben.

- Előre utalással általunk megadott bankszámlaszámra.

A csomagolásért külön költséget nem számolunk fel. Azonban az utánvételes fizetésnek +300 Ft-os extra költsége van.

Szállítással kapcsolatos információk: A termékeket csak Magyarországon áll módunkban kiszállítani!

Szállítási költségek: 

- Foxpost automatából - automatába (ezt a szállítási módót, csak kizárólag egyedi kérésre biztosítjuk a túl hosszú átfutási idő miatt, de ha valaki ragaszkodik hozzá, akkor nekünk nem probléma, de ezt kérjük előre jelezni a rendelés leadása során)

- Házhozszállítás előre utalással 1.199 Ft

- Házhozszállítás utánvételes fizetés esetén 1.499 Ft