Hasznos információk

Áruházunk úgy lett felépítve, hogy nálunk nem kell regisztrálni, mi nem akarjuk Önt ezzel terhelni. Csak a rendelés feladásakor szükséges egy pár fontos adat a pontos rendelés érdekében. Ön rendelés feladása nélkül is informálódhat termékeinkről. A termékek megtekintésére egy könnyen kezelhető menürendszer áll rendelkezésükre. Kezdőlapon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport helyes kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok találhatóak.

A webáruházban történt rendelés elküldésével Ön kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi és a vételárat illetve az esetleges szállítási díjakat az átvételkor készpénzben kifizeti. A weboldalon megjelenő árak bruttó árak, egy darab termékre vonatkoznak és szállítási költséget nem tartalmazzák.

A szerződés feltételeinek elfogadása az internetes áruház-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A rendelés feladásával a feltételek elfogadottnak minősülnek. A megrendelés akkor jön létre, amikor a vásárló a megrendelést végső formájában jóváhagyja. Érvényes rendelést Ön csak helyes szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel.

A webshop fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse. 

A webshop fentartja a jogot, esetleges készlethiány előfordulására, de erről a vásárlót kellő formában utólag tájékoztatja egy megoldási lehetőség felajánlásával.

Rendelését bármikor a nap 0-24 órájában leadhatja.

NAGYON FONTOS: Színváltós termékeink esetében nem tudunk garanciát vállalni az egyenletes erősségű színváltásért, ugyanis ez nem rajtunk múlik, hanem az anyag gyártása során melyik részre milyen mennyiségű festék jutott. 

Világítós termékeink esetében szükséges használat előtt (amennyiben nem világít megfelelő erősséggel) úgymond feltölteni, mint régen a világítós párnákat, erre tökéletesen megfelel, ha pár másodpercre odatartjuk a világítós terméket a felkapcsolt lámpához vagy a mobiltelefon elemlámpa funkciójával úgymond feltöljük a terméket a megfelelő világítás eléréséhez.

Fizetés módja: 

- Helyszínen készpénzben.

- Futárszolgálatnak készpénzben.

- Előre utalással általunk megadott bankszámlaszámra.

A csomagolásért külön költséget nem számolunk fel. Azonban az utánvételes fizetésnek +300 Ft-os extra költsége van.

Szállítással kapcsolatos információk: A termékeket csak Magyarországon áll módunkban kiszállítani!

Szállítási költségek: 

- Házhozszállítás előre utalással 1.499 Ft

- Házhozszállítás utánvételes fizetés esetén 1.799 Ft

- MPL csomagautomata 890 Ft (ez esetben a rendelés során a megjegyzés rovatban lehet feltüntetni, hogy melyik automatába szeretné kérni a csomagot)