Bemutatkozás

Kisgyermekes anyukaként mindig gondot okozott az egyedi, de kiváló minőségű ruhadarab megtalálása, mely a gyermekek és a szülők számára is megnyerő. Cégünket is azzal a céllal alapítottuk, hogy 100%-ban magyar vállalkozásként, prémium minőségben részt tudjunk venni a gyermekruha gyártásban Magyarországon.

Termékeinket egyelőre 56-122 méretig állítjuk elő. A Nimiri baby kollekció gondosan kiválasztott, speciális tervezésű és kiváló minőségű termékekből áll, melyek magas minőségű alapanyagokból készülnek. Anyagaink kiválasztásánál törekszünk a természetes, bőrbarát, kellemes tapintású és könnyen kezelhető textíliákra. Legelső kollekciónk kiemelkedő darabjai  a különleges színváltós, illetve a sötétben világítós termékek.

Termékeink többsége 95% biopamut és 5% elasztán alapanyag felhasználásával jön létre, ezzel is biztosítva a gyermekek számára a bőrbarát, de ugyanakkor a szükséges rugalmassággal rendelkező viseletet. A gyártás során felhasznált kellékek ÖKO-Tex tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Nálunk nem a mennyiségi gyártás a fő cél, hanem az egyedi termékek előállítása, és ezek folyamatos újítása, az anyagok mintájában és típusában egyaránt. Készleteink minden típusból korlátozottak, hiszen mindig újabb és újabb színekkel szeretnék elkápráztatni kedves vásárlóinkat és a gyermekeket.

Továbbá fontos számunkra, hogy a termékek gyártása teljes egészében Európában történjen, ezáltal a közvetlen környezetünk támogatása jön létre, a gyártási folyamat lerövidülése mellett. Kimarad a szállítással járó magas költség és az ezzel járó környezetszennyezés. 

Bízunk benne, hogy a NIMIRI márka elnyeri tetszését és visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük Önt.

Kérjük látogssa meg Facebook oldalunkat is, ahol folyamatosan nyomon követheti munkásságunkat.

Üdvözlettel:

Nimiri Solution Kft.